Фіскали обшукали виробника горілки в Олександрії

10:07
1505
views

Податківці провели обшуки на заводах, що виробляють алкоголь, по всій Україні.

Про це у Facebook повідомив перший заступник голови Державної фіскальної служби України Сергій Білан, передає кореспондент «УЦ».

«Продовжуємо масштабну та системну роботу з протидії тіньовому ринку спирту та алкоголю. На першому етапі спеціальної операції, яка відбулась наприкінці липня, на спиртзаводах було вилучено та згодом судом накладено арешт на 864,5 тисяч літрів спиртовмісної речовини вартістю майже 180 млн гривень», – написав Білан.

За його словами, співробітники податкової міліції провели обшуки на 15 заводах-виробниках алкоголю у Вінницькій, Волинській, Дніпропетровській, Житомирській, Запорізькій, Кіровоградській, Львівській, Одеській, Полтавській, Рівненській, Сумській, Тернопільській, Харківській, Черкаській та Чернігівській областях.

Він наголосив, що «обшуки на лікеро-горілчаних заводах є усуненням причин, а не наслідків незаконного обігу алкогольних напоїв».

Офіційної інформації про результати обшуків поки немає.

Як відомо, виробництво лікеро-горілчаних виробів на Кіровоградщині знаходиться в Олександрії.

Нагадаємо, працівники управління захисту економіки у Кіровоградській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України припинили у Кропивницькому діяльність підпільного цеху з виробництва фальсифікованого алкоголю.