Порошенко високо оцінив надання медичних послуг військовим у Кропивницькому

13:55
1750
views
Фото прес-служби Президента

Підсумовуючи результати візиту Президента України Петра Порошенка на Кіровоградщину, голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко наголосив, що глава держави високо оцінив роботу, яка проводиться в області з підтримки та надання медичних послуг військовим.

Про це Кузьменко заявив на апаратній нараді сьогодні, 28 серпня, повідомили «УЦ» у прес-службі ОДА.

Голова облдержадміністрації подякував головному лікарю госпіталю Геннадію Сябренку за роботу з оновлення закладу і створення комфортних умов для пацієнтів та медичному персоналу за надання послуг учасникам АТО на найвищому рівні.

«Це важливо. Ми будемо і надалі підтримувати наших військовослужбовців, зокрема продовжуватимемо надавати їм послуги безкоштовної діагностики за спеціальною обласною програмою. Якщо буде необхідність у подальшому фінансовому наповненні цієї програми, то відповідні рішення буде прийнято», – сказав Сергій Кузьменко.

Нагадаємо, Президент Петро Порошенко лишився дуже задоволеним візитом до Кропивницького й області 21 серпня.

Він узяв участь у відкритті оновленого корпусу обласної дитячої лікарні, вручив нагороди спецпризначенцям в обласному шпиталі, побував у третьому полку спеціального призначення та військовій частині поблизу Канатового.

Глава держави зробив також кілька важливих заяв стосовно державної політики України.