«Олександрія» завершила сезон «сухою» нічиєю

09:22
1251
views

10 грудня на КСК «Ніка» відбувся останній матч в році – «Олександрія» приймала київське «Динамо» і завершила гру з рахунком 0:0.

Гроші за квитки на матч «Олександрія» – «Динамо» перерахують на лікування восьмирічної Софії Скубій з села Звенигородка.

Гра пройшла під дощем, передає «Моя Олександрія».

Станом на середину першого тайму на стадіон прийшли 1513 глядачів, повідомили в клубі.

«Олександрія» була налаштована на перемогу. Підопічні Володимира Шарана грали добре, створили приблизно стільки ж гольових моментів, як і «Динамо», але продавити суперника не вийшло. З результатом 0:0 команди отримали по одному очку.

Після 19 туру в чемпіонаті настала перерва до середини лютого. У лютому-березні на «Олександрію» чекають ще три гри в першому етапі. Це останній шанс для команди завоювати місце в першій шістці чемпіонату, інакше другу половину чемпіонату доведеться провести зі слабкими суперниками.

Згідно з офіційними правилами, в чемпіонаті беруть участь 12 команд, і проходить він у два етапи: на першому етапі команди грають у два кола, після чого їх поділяють на дві групи по шість команд. У першій шістці визначаються переможець чемпіонату, а також учасники Ліги чемпіонів і Ліги Європи, а в другій – два невдахи, які відправляться в першу лігу. Потрапити в першу шістку «Олександрія» ще може, якщо буде безперервно вигравати, а конкуренти при цьому – програвати.