26-річний житель Кропивницького табуретом убив свого вітчима (ФОТО)

11:02
1438
views

У Кропивницькому працівники поліції затримали місцевого жителя, який завдав смертельних тілесних ушкоджень вітчиму.

Про це «УЦ» повідомили у секторі комунікації ГУ Національної поліції в області.

До Кропивницького відділу поліції надійшло повідомлення від кропивничанина про те, що за місцем мешкання він виявив мертвим свого родича.

«За вказаною адресою терміново виїхала слідчо-оперативна група. Оглянувши помешкання, правоохоронці виявили тіло 51-річного чоловіка, – розповів т. в. о. начальника Кропивницького відділу поліції Дмитро Кравченко. – Провівши низку оперативних заходів, працівники поліції встановили причетність до скоєння злочину пасинка потерпілого.
Як з’ясувалося, під час розпиття спиртних напоїв між чоловіками виникла сварка. Старший нібито почав грубо висловлюватися у бік матері молодшого. Той схопив табуретку і завдав нею «кривднику» численних ударів в область голови. Після скоєного зловмисник пішов до одного з місцевих кафе, а через деякий час вирішив повернутися до помешкання.

Чоловік не очікував, що тілесні ушкодження призведуть до смерті потерпілого, тож правоохоронцям повідомив, що прийшов навідати родича і виявив його бездиханне тіло. Однак поліцейські швидко встановили причетність 26-річного кропивничанина до травмування місцевого жителя та справжні обставини злочину».

Зловмисника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до 10 років.

Раніше підозрюваний притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжки.