Чоловік і двоє жінок пограбували пенсіонерку

12:07
1264
views

Працівники поліції охорони затримали за гарячими слідами трьох підозрюваних у грабежі.

Про це “Маркер” повідомили у секторі комунікації ГУ Національної поліції в області.

28-річний чоловік та двоє знайомих йому жінок віком 24 та 56 років перебували в центральній частині Малої Виски, коли їхня сусідка прямувала до банкомату, щоб зняти готівку.

Дочекавшись, поки 68-річна жінка вирушить додому, зловмисники разом пішли слідом. Коли господиня відчинила двері будинку, чоловік накинувся на неї, заштовхав до оселі, бив і штовхав, аж поки жертва не віддала гроші.

Прихопивши 300 гривень, кредитну картку, на якій знаходилось 200 гривень, та золоту сережку, всі троє втекли.

“Не втрачаючи часу, бабуся зателефонувала поліцейським. Наряд батальйону поліції охорони, що ніс службу неподалік, швидко прийняв виклик та прибув на місце. Поспілкувавшись із потерпілою, правоохоронці розпитали, що з нею сталося. За кілька хвилин з вікна поліцейського автомобіля жінка на одній з вулиць угледіла одного зі своїх кривдників, двох інших затримали вже за місцем їх проживання”, – розповів начальник управління поліції охорони в Кіровоградській області Володимир Луньов.

Відібрані у бабусі гроші підозрювані витратити не встигли.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України “Грабіж”. Грабіжникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.