Власником МАФу, що «виріс» на парковці у Кропивницькому, виявився АТОшник

13:48
1764
views

Власник торговельного павільйону, який з’явився на парковці біля супермаркету АТБ на вулиці Космонавта Попова, – учасник АТО Сергій Щасливий.

Про це пише «Перша електронна».

Документи на право оренди на цю ділянку показала районний керуючий ТОВ «АТБ маркет» Світлана Удовенко. За її словами, земля знаходиться у оренді на десять років, і на цьому місці розміщена парковка магазину.

Підприємець Сергій Щасливий заявив, що має паспорт прив’язки на тимчасову архітектурну споруду і не розуміє, у чому зараз проблема.

Сьогодні, 10 квітня, робітники продовжили встановлення цієї споруди. А представники магазину викликали наряд поліції. Поліцейські зупинили процес встановлення.

Також на місце прибули представники сектору безпеки дорожнього руху поліції. Начальник сектору безпеки дорожнього руху Управління патрульної поліції капітан Сергій Бабенко повідомив, що наразі вони очікують дозвільні документи, які мають підвезти.

Представники торговельної мережі сказали, що викликатимуть кран для демонтажу цієї споруди з орендованої ними землі.

Нагадаємо, на Набережній у Кропивницькому продовжує стояти залізна конструкція під майбутній продовольчий кіоск. Каркас почали зводити ще у березні 2016 року. Тоді на місце події виїжджав заступник міського голови Олександр Мосін. Власник кіоску, який назвався журналістам також Олександром, прибрати конструкцію відмовився.