Жителям Кропивницького обіцяють надати можливість освіжатися у фонтанчиках

09:47
1071
views

Комунальні служби Кропивницького мають максимально адаптуватися до роботи в умовах аномальної спеки.

На цьому наголосив секретар міської ради Андрій Табалов  під час наради з керівниками виконавчих органів міської ради, повідомили «УЦ» у прес-службі мерії.

«Комунальні підприємства «Універсал – 2005» та «Благоустрій» у ці дні повинні працювати у посиленому режимі, – відзначив Андрій Табалов. – Територію міста необхідно постійно  поливати, і не тільки у ранковий час. Я сподіваюся, що міськводоканал теж допоможе зі спеціальною технікою. Надзвичайна увага має бути зосереджена на порятунку зелених насаджень, які особливо потерпають у спекотні дні».

Окреме доручення під час наради отримали керівники головного управління житлово-комунального господарства. За прикладом інших міст України у Кропивницькому в різних мікрорайонах з’являться розпилювачі води у вигляді рамок чи фонтанчиків, щоб мешканці міста мали можливість освіжитися в умовах високих температур повітря.

Секретар міської ради також акцентував увагу на необхідності безумовного дотримання графіку вивезення сміття фахівцями ТОВ «Екостайл» як з контейнерних майданчиків, так і приватного сектору.