Організатори фестивалю для дітей-сиріт у Кропивницькому запрошують волонтерів і меценатів

17:09
1825
views

10 вересня 2018 року в обласному центрі вперше відбудеться благодійний фестиваль для дітей-сиріт «Мама + Я».

Про це CBN повідомили організатори заходу.

17 вересня фестиваль вже 12-й раз проведуть у Дніпрі, 4 вересня захід вдруге відбудеться у Запоріжжі, Кропивницький вперше долучиться до благодійної ініціативи 10 вересня. Учасники заходу – 7 тисяч дітей з притулків, дитячих будинків, інтернатів, прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу.

Організатори заходу: благодійний фонд «МАМА плюс Я» та продюсерський центр ArtComb. Фестиваль відбудеться за підтримки Кіровоградської ОДА.

В рамках свята відбудуться майстер-класи, розваги від аніматорів, спортивні заходи, виставка дитячих робіт, концерт тощо. До проведення заходу долучаться професійні артисти, співаки, спортсмени, представники творчої інтелігенції, які в подальшому допомагатимуть дітям реалізувати себе.

Фестиваль «Мама + Я» – це можливість дітям-сиротам проявити свої таланти в творчості, спорті. Зрозуміти, що вони не відділені від соціуму, а інтегровані в нього.
Підготовка та реалізація такого масштабного проекту для дітей-сиріт вимагає величезних ресурсів, часу, фінансування, підтримки волонтерів, юристів, психологів і меценатів. Саме тому організатори запрошують всіх охочих долучитися до цієї благородної справи.

Деталі за номерами телефонів: 067 563 41 83 та 099 362 83 22.