Олександр Горбунов: Будуємо, а не латаємо!

14:21
1041
views

Команда Олександра Горбунова і партії «ЗА МАЙБУТНЄ» пропонує почати долати розрізненість в облаштуванні дворів багатоквартирних будинків і вулиць приватного сектору.

Проєкт «ДВІР МАЙБУТНЬОГО» – це не просто благоустрій території, це те, що здатне об’єднати нас у створенні комфорту, краси та затишку територій, де проживаємо. Представники партії «ЗА МАЙБУТНЄ» пропонують не хаотичне латання доріг, встановлення різних лавок чи гойдалок перед виборами, а єдину концепцію облаштування дворів і вулиць у сучасному стилі.

«Території, де ми мешкаємо, мають відповідати сучасним потребам людей. Автомобілі не повинні стояти на клумбах – для них потрібні цивілізовані парковки поряд з будинками. Люди похилого віку хочуть відпочивати у затишних зелених куточках, а діти – гратися на нових майданчиках. Усіх нас об’єднує єдине бажання – жити в більш комфортних умовах. Час будувати нове, а не латати старе. Пропоную почати зміни з власного двору», – розповів про своє бачення розвитку міста лідер партії «ЗА МАЙБУТНЄ» в області Олександр Горбунов.

Тож, якщо ви мрієте про сучасний дизан свого двору, про комфортну територію зі зручними парковками і безпечним дитячим майданчиком, спортивною зоною і красивим місцем для відпочинку, долучайтеся до проєкту «ДВІР МАЙБУТНЬОГО» і створюйте свою мрію вже зараз.

Кожен мешканець будь-якого населеного пункту області має можливість надати своє бачення розвитку території – створити свій проєкт сучасного двору. Намалювати чи зпроєктувати… Олівцем чи фарбами… Від руки чи на комп’ютері… Ескізи своїх ідей можна надсилати на адресу forfuture.krop@gmail.com. Кращі проєкти стануть основою для їх реалізації.

Жінка-мер: партія «ЗА МАЙБУТНЄ» затвердила список кандидатів на місцеві вибори

Кіровоградська обласна організація політичної партії «ЗА МАЙБУТНЄ» 19 вересня провела загальні збори, під час яких затвердили список кандидатів на участь у місцевих виборах 25 жовтня 2020 року.

На посаду міського голови Кропивницького затвердили Ірину Озерну – кандидатку юридичних наук, експертку з економічних питань та питань жіночого лідерства в політиці, керівницю відділу юридично-договірного та документального забезпечення Льотної академії Національного авіаційного університету.

«До влади повинні прийти не нові й не старі обличчя. Керувати містами й громадами мають люди з успішним досвідом і відповідною компетенцією. Саме такі люди представляють команду “ЗА МАЙБУТНЄ”, і саме тому я беру на себе відповідальну місію – стати причиною якісних і нарешті справді потрібних кожному мешканцю Кропивницького змін», – зазначила Ірина Озерна.

Загалом, у Кіровоградській області від політичної партії «ЗА МАЙБУТНЄ» у місцеві ради всіх рівнів та на посади голів міських, селищних, сільських територіальних громад затверджено майже 1000 кандидатів. За даними опросу соціологічної групи «Рейтинг», проведеного з 12 по 15 вересня, партія «ЗА МАЙБУТНЄ» увійшла в п’ятірку найбільш підтримуваних партій в регіонах України. 59% опитаних відповіли, що з партією вони пов’язують надію на краще майбутнє.

Неля Желамська.

Політична реклама.