В Олександрії розбили вітрину «Сбербанку» (ФОТО)

09:42
1394
views

Вночі 5 червня група молодих людей розбила вітрину «Сбербанку» на Соборній площі.

Про це «Моїй Олександрії» повідомили у фінансовій установі.

Подія трапилася о 01:18. Група молодих людей кинула каменем у вітрину, але з першого разу скло не розбилося. Тоді камінь підняли і кинули повторно. Другий кидок розбив вітрину. Від удару спрацювала сигналізація, приїхали охорона і поліція.

Хуліганські дії зафіксувала камера відеоспостереження. На записі присутні п’ять осіб віком 15 – 19 років: четверо хлопців і одна дівчина. Камера чітко зафіксувала дві особи з п’яти. Ведуться слідчі дії.

Ситуацію прокоментував керуючий відділенням В’ячеслав Лосєв. Він зазначив, що не розуміє агресію, оскільки банк платить податки і приносить місту користь.

«Банк платить податки в місцевий бюджет, а відповідно, чим менше прибуток, – а непередбачені витрати йдуть в збитки, – тим менше податків», – сказав він.

Лосєв наголосив, що «Сбербанк» мають намір придбати європейські покупці. І складно зрозуміти логіку таких дій перед укладенням важливих європейських угод.

«З моменту подачі документів про покупку банку громадянами Великобританії це перший випадок нападу на «Сбербанк» в Україні, офіційно зафіксований в поліцейському реєстрі», – заявив керівник.

Також він зазначив, що згоден не давати події хід, якщо підлітки або їхні батьки відновлять скло добровільно.

На відділення «Сбербанку» в Олександрії двічі нападав «Національний корпус».

20 квітня керівництво відділення підняло над банком український прапор.