Багаторічний автор «УЦ» висвітлюватиме зимову олімпіаду в Кореї

10:08
1366
views

Головний редактор тижневика «Спортревю New», постійний автор «УЦ» Юрій Ілючек висвітлюватиме зимову олімпіаду в лютому 2018 року в корейському Пхьончхані.

Про це він написав у Facebook, передає кореспондент «УЦ».

«Шановні друзі, колеги, шанувальники спорту, з гордістю і радістю повідомляю, що сьогодні я отримав підтвердження в тому, що в числі семи інших українських журналістів отримав право висвітлювати на місці подій зимові Олімпійські ігри, які пройдуть в лютому 2018 року в корейському Пхьончхані, – йдеться у дописі. – Спасибі всім, хто вже допоміг збутися черговій мрії, і сподіваюся на подальшу підтримку небайдужих до спорту меценатів. Постараюсь порадувати вас новими ексклюзивними матеріалами та репортажами з олімпійських арен».

6 липня 2011 року в Дурбані виконком Міжнародного олімпійського комітету обрав місцем проведення зимової Олімпіади-2018 південнокорейський Пхьончхан. Країна-господарка турніру визначилася вже в першому раунді голосування, оскільки Пхьончхан одержав більшість голосів: за південнокорейське місто проголосували 54 члени виконкому МОК з 95. Пхьончхан тричі поспіль претендував на організацію зимової Олімпіади, два попередні рази це право отримали Ванкувер і Сочі.