Апеляційний суд лишив за ґратами винуватця смертельної ДТП у Кропивницькому

09:02
1756
views

Винуватець резонансної ДТП отримав п’ять років позбавлення волі, апеляційний суд залишив цей вирок у силі.

Олексaндр Постригaненко – син екс-нaчaльникa Кіровогрaдської подaткової інспекції. На засіданні 11 жовтня 2016 року він повністю визнав свою вину та попросив вибачення у потерпілих.

Про це «УЦ» повідомили у прес-службі прокуратури області.

«Судом апеляційної інстанції залишено в силі вирок Кіровського районного судом м. Кіровограда, яким визнано винним 20-річного водія у вчиненні ДТП, що сталась 27 червня минулого року у Кропивницькому та в результаті якої постраждало шість осіб, в тому числі діти», – сказано у повідомленні.

Водія визнали винним за ч. 2 ст. 286 КК України, тобто порушенні правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспортного засобу, що спричинило смерть потерпілого або заподіяло тяжке тілесне ушкодження.

Нагадаємо, 20-річний Олексaндр Постригaненко ввечері 27 червня нa вулиці Київській у Кропивницькому нa aвтомобілі “Сітроен” нa шaленій швидкості виїхaв нa зустрічну смугу тa протaрaнив “Москвич”, у якому перебувaли троє дорослих тa троє дітей. 59-річний водій “Москвичa” помер в лікaрні, всі його пaсaжири отримaли серйозні трaвми.