До уваги охочих вести блог на «УЦ». Не пропустіть цей пост!

10:23
1775
views

Доброго всім дня!

Напевно, декому здасться незручною необхідність заново реєструватися на сайті. Але для ухвалення цього рішення є вагомі причини. Ми – редакція «УЦ» – довго радились, сварились і мирились. Зрештою дійшли до такого висновку.

Наша головна мета – створити на сайті головний дискусійний майданчик області. На ньому свої думки висловлюватимуть люди, щодо яких ми впевнені:

а) вони не відпрацьовують чиїсь гонорари;

б) кожен блогер – реальна особа, яку ми знаємо особисто чи познайомилися в процесі реєстрації (принаймні вже зі спілкування через електронну пошту можна робити певні висновки).

І головне – вони не ховаються за вигаданими ніками, отже готові писати те, в чому справді впевнені. Тобто відтепер серед авторів анонімів не буде.

Коментувати поки можна за допомогою системи Disqus. От у коментарях обов’язково з’являться боти і любителі покидати всім відому субстанцію на вентилятор. Боротимемось.

Щоб отримати право вести блог на «УЦ», зробіть так.

1. Надішліть листа на адресу andriy.lysenko@gmail.com з поміткою в темі «реєстрація на УЦ». У ньому вкажіть свої ім’я та прізвище, напишіть пару фраз про себе, дайте посилання на свої сторінки у соціальних мережах (при бажанні), прикріпіть фото.

2. У відповідь отримаєте посилання на вхід в адміністративну частину сайту, логін і пароль та детальну інструкцію з картинками.

3. Публікуйте свої дописи.

Традиційно не вітаються передруки, образи, переходи на особистості тощо.

Ласкаво просимо!