Фанатів «Динамо» підозрюють у крадіжці з олександрійського магазину

09:06
1698
views

Київські вболівальники підозрюються в крадіжці з продуктового магазину в Олександрії 2 квітня.

Подія сталася в магазині «Оптовичок» у районі центрального ринку на перехресті вулиць Ярмаркової і Перспективної, пише «Моя Олександрія».

Про це повідомив житель зазначеного району, який не побажав фігурувати в пресі.

За словами чоловіка, після матчу «Олександрія» – «Динамо» в магазин увійшли близько семи уболівальників київського клубу. Фанати придбали якусь дрібницю і при цьому взяли без оплати дороге спиртне і шоколад. Працівники магазину намагалися зупинити вболівальників і повернути викрадене, але безрезультатно, фанати втекли в бік вокзалу.

Інформацію підтвердив керівник мережі «Оптовичок» Олександр Федюк. Він зазначив, що вболівальники вкрали дорогий віскі, коньяк і кілька плиток шоколаду. У поліцію адміністрація не заявила, оскільки вважає, що шукати хлопців – марна справа: «На кого подавати?»

Також директор додав, що мережа «Оптовичок» не вперше стає мішенню для київських уболівальників: «Як тільки футбол, це вже не рідкість, і саме київські вболівальники. Коли вони програли нашій команді, був погром в магазині на вулиці Діброви, потім вони грали матч-реванш, і теж були спроби, ми викликали охорону».

Нагадаємо, 2 квітня «Олександрія» програла «Динамо» 1: 4.