Керівник спецінспекції Кропивницького тепер дарує не лопати, а мішки зі сміттям (ФОТО)

14:24
3129
views

Керівник спеціалізованої інспекції міськради Кропивницького Андрій Максюта відвіз на підприємство «Екостайл» мішки зі сміттям.

Про це він написав у Facebook, передає кореспондент «УЦ».

«Зранку до спецінспекції зателефонували голови квартальних комітетів з Балашівки та Масляниківки – тут не вивозять другий тиждень сміття і листя (як виявилося трохи пізніше – не лише в цих мікрорайонах), – йдеться у дописі. – Листя не палять і не вивозять – це парадокс, що з ним робити в такому випадку, містяни не знають! Місцеві мешканці заявили, що хочуть везти весь цей мотлох з десятків вулиць, через який перечіпаються по вулицях і який розтягують собаки та розносить вітер, на “Екостайл”. Адже телефонували до контакт-центру даного підприємства – там кожного дня обіцяли прислати машину і не присилали… А потім там взагалі перестали реагувати і брати слухавку…»

Після цього працівники спецінспекції на чолі з Максютою та разом з мешканцями мікрорайонів, де не вивозять сміття, зібрали весь мотлох у мішки й відвезли до офісу «Екостайлу». Голова квартального комітету з Балашівки Валентина Стеценко занесла пакет зі сміттям з надписом «Від жителів Балашівки – подарунки “Екостайлу”» всередину.

«Не вперше в нас у місті так справляються зі сміттям ті, хто взяв на себе зобов’язання його вивозити. Кожного дня наші інспектори фіксують порушення правил благоустрою в частині не прибирання сміття та через день – за несвоєчасне вивезення його з місць збору сміття в приватному секторі міста», – наголосив керівник спецінспекції.

Нагадаємо, 27 січня 2016 року Андрій Максюта, ще не будучи керівником спецінспекції, вручив меру Кропивницького Андрію Райковичу лопату, натякаючи на незадовільне прибирання снігу в місті.

Відео: Світлана Дубина