Потрійне щастя

14:32
884
views
фото Ігоря Демчука, «УЦ» / фото Игоря Демчука, «УЦ»

У перинатальному центрі обласної лікарні з’явилася на світ трійня. Щасливими батьками дівчаток стали Костянтин та Надія Гельфандбейн з Долинської. Поки що малюки з мамою та татом знаходяться в медичному закладі – дівчатка набирають вагу, необхідну для виписки додому. Ми поспілкувалися з Костянтином.

 

Двадцятисемирічний чоловік познайомився з майбутньою дружиною п’ять років тому в аптеці – Надя працювала фармацевтом. Закохалися, одружилися й стали чекати на дитину. «Ми дуже старалися, щоб стати батьками, і нарешті це відбулося», – каже тато.

Надія завагітніла, зробила УЗД, результати якого лікар пообіцяв оголосити згодом. Подружжя було в дорозі, й раптом пробилося колесо автомобіля. Костя зняв його та пішов в пошуках шиномонтажу. Коли повернувся до авто, поставив колесо, зателефонував лікар й сказав, що дослідження показало трійню. «Шок і щастя», – так відреагували майбутні батьки. Ще одним шоком та черговою порцією щастя було повідомлення про те, що будуть дівчатка.

Вагітність була нормальною, без складнощів. Надя була на робочому місці, коли «щось відчула». Гінеколог порадив їхати до Кропивницького в перинатальний центр. Костя відвіз дружину і повернувся додому, в Долинську. Коли наступного дня приїхав до Надії, йому повідомили, що він став татом.

Вікторія, Олександра та Емілія. Імена були обрані давно. Костянтин каже, що розрізняє дівчаток, кожна вже має свій характер.

Багатодітна родина повернеться в свою однокімнатну квартиру. Сім’я має земельну ділянку, на якій почали зводити будинок. Було б чудово, якби земляки, місцева та обласна влада звернули увагу на родину Гельфандбейн та допомогла з житлом. Прецеденти в нас вже були, ми доводили, що вміємо допомагати не тільки в горі, а й в радості.