Поліція “накрила” у Кропивницькому черговий наркопритон (ФОТО)

15:08
1451
views

У квартирі 32-річного раніше судимого жителя Кропивницького, де він влаштував місце для виготовлення та вживання заборонених речовин, працівники поліції вилучили “психотропи”.

Про це “УЦ” повідомили у секторі комунікацій ГУ Національної поліції в області.

“Поліцейські отримали інформацію про те, що мешканець багатоповерхівки в одному з мікрорайонів міста займається злочинною діяльністю та провели обшук за вказаною адресою. У результаті виявили психотропну речовину метамфетамін, а також приладдя та інгредієнти для його виготовлення, – розповів начальник управління протидії наркозлочинності поліції Кіровоградської області Євген Чуйко. – На місці події працівники поліції застали двох наркозалежних осіб, які підтвердили, що у квартирі знайомого неодноразово вживали наркотики”.

Господаря помешкання та його товаришів направили на проходження медичного обстеження до Кіровоградського обласного наркологічного диспансеру, а вилучену психотропну речовину – на дослідження.

Зловмиснику загрожує покарання, передбачене ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та ч. 1 ст. 317 (організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, – до п’яти років позбавлення волі.