Один з підозрюваних у вбивстві кропивницького таксиста виявився АТОшником

11:07
1680
views

Ухвала Апеляційного суду про області про відмову у зміні запобіжного заходу для старшого з підозрюваних у вбивстві таксиста в Кропивницькому з’явилася в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Текст ухвали має «УЦ».

Як випливає з документу, підозрюваний 1990 року народження має статус учасника бойових дій (АТО). У нього – донька 2015 року народження, з дружиною він розлучений.

В ухвалі також сказано про особливу жорстокість підозрюваного: «…не сформував стійких соціальних зв’язків, оскільки в нічний час перебував поза межами місця проживання, дії підозрюваної особи визначаються особливою зухвалістю та жорстокістю. Не дотримується правил поведінки в суспільстві та ігнорує принцип мирного володіння майном».

Підозрюваному загрожує довічне ув’язнення.

Суд відмовився задовольняти апеляційну скаргу і лишив рішення Кіровського районного суду про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без змін.

Нагадаємо, 27 березня у Кропивницькому вбили таксиста.

Водій отримав замовлення через оператора. У салон сіли двоє клієнтів, один із них – неповнолітній. Коли таксист вийшов з авто, щоб відкрити багажник, отримав кілька ударів ножем у спину.

Неповнолітньому підозрюваному тримання під вартою замінили на домашній арешт.