Влада Олександрії пропонує відправити членів міської виборчої комісії в АТО

14:53
2009
views
Людмила Давиденко

Після засідання міської виборчої комісії перший віце-мер Людмила Давиденко та міський голова Степан Цапюк публічно озвучили кілька заяв про те, як що треба зробити з членами комісії.

26 квітня більшістю голосів міська виборча комісія прийняла на перевірку підписні листи щодо відкликання двох депутатів від партії УКРОП – Ігоря Руденка і Павла Шевченка, що входять до промерської більшості. Після голосування голову та членів комісії не випускали з зали.

Про це пише «Моя Олександрія».

Відразу після засідання Давиденко заявила, що голові й деяким членам комісії необхідно вручити повістки в АТО. Про це вона сказала в залі, де проходило засідання, коли частина комісії вже пішла.

«На наступне засідання комісії, коли вони будуть приймати таким чином рішення про припинення їх повноважень (депутатів Руденка і Шевченка – ред.), обов’язково принесемо повістки в АТО», – сказала Давиденко.

На наступний день, тобто сьогодні, 27 квітня, на засіданні виконкому свої ідеї про те, що робити з комісією, озвучив міський голова.

Цапюк поставив завдання «підготувати матеріали до ЦВК, як відбувалося засідання комісії». Також мер доручив організувати «судові позови на кожного члена комісії, який голосував».

Крім цього, міський голова запропонував «звернутися в усі засоби масової інформації, зробити відеонарізку і повний аналіз, як працювала комісія». А також «показати ЦВК, як працювала комісія всупереч законодавству і яке прийняла рішення».

Давиденко на засіданні виконкому додала, що для членів комісії треба використовувати зовнішню рекламу.

«З приводу членів комісії, то з сьогоднішнього дня місто буде широко ознайомлене з людьми, які собі дозволяють таке свавілля: і бігборди використовуватимемо, і сітілайти», – сказала вона.