Студенти «льотки» стали чемпіонами Кропивницького з брейн-рингу

13:01
1690
views

У приміщенні міської ради відбулися ігри весняного сезону ХХ чемпіонату Кропивницького з брейн-рингу серед студентів вищих навчальних закладів міста.

Організатором турніру виступив відділ сім’ї та молоді міської ради за участі громадської організації «Прес-клуб реформ» та обласної Ліги інтелектуального розвитку, повідомили «УЦ» у прес-службі мерії.

Студентські команди «Феміда» (Кропивницький інститут державного та муніципального управління Класичного приватного університету), «Логос» (Кіровоградський будівельний коледж), «Совенята» (Центральноукраїнський національний технічний університет), «КТМСГ» (технікум механізації сільського господарства), Дезаксирибонуклеаза (медичний коледж ім. Є. Мухіна), «ЛА НАУ» (льотна академія Національного авіаційного університету), «18+» (Кропивницький коледж харчування і торгівлі), «Смарт» (кооперативний коледж економіки і права ім. М. П. Сая), «Люди в білому», «Мозги» та «Вітамінки» (факультет №2 Донецького національного медичного університету в Кропивницькому) боролися за звання чемпіонів міста.

Переможцем стала команда «ЛА НАУ», віце-чемпіоном – «Логос», другим віце-чемпіоном – «Люди в білому».

Переможці отримали пам’ятні подарунки і грамоти від організаторів.