На Кіровоградщині з трактора вкрали GPS (ФОТО)

11:13
1324
views

Працівники поліції встановили особу злодія, який викрав навігаційну систему з сільськогосподарської техніки.

Про це «УЦ» повідомили у секторі комунікації ГУ Національної поліції в області.

Своїми діями чоловік завдав збитків на 15 тисяч гривень.

Наприкінці березня до відділення поліції надійшло повідомлення від працівника фермерського господарства району про те, що вночі невідомі викрали з трактора навігаційну систему.

«У ході проведення огляду місця події на території господарства та транспортного засобу на водійських дверцятах знайшли відбитки пальців, які направили для проведення експертизи, – розповів начальник Петрівського відділення поліції Олександр Лисенко. – Завдяки висновкам дослідження поліцейським вдалося встановити особу зловмисника та у подальшому – його місцезнаходження. Крадієм виявився 27-річний раніше неодноразово судимий мешканець Дніпропетровської області.

Під час проведення обшуку домоволодіння громадянина, якому злодій продав крадене майно, навігаційну систему вилучили. У даний час крадію оголосили підозру у вчиненні кримінального провадження».

Досудове розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, триває.

Чоловік уже притягувався до відповідальності за вчинення крадіжок чужого майна з транспортних засобів на території району.