Керівник спецінспекції Кропивницького заявив про можливі провокації щодо нього

14:31
2378
views

Через зупинення розкопок радіоактивних відходів у начальника міської спеціалізованої інспекції Андрія Максюти можуть вникнути проблеми.

Про це він написав у «Фейсбуці», передає кореспондент «УЦ».

«Та поки триває слідство, порушене органами поліції, і «неможливо встановити місцеперебування фігурантів справи» (хоча їх всі бачать у місті), за отриманою інсайдерською інформацією це питання вже намагаються «зарішати». А тому, хто зупинив незаконні дії «веліколєпної пятьорки», – керівнику спецінспекції міста, обіцяють неприємності. Мабуть від «криші» в правоохоронних органах, яка не отримала обіцяних баришів від незаконної копальні за Аджамським переїздом?!» – йдеться у дописі.

Максюта також наголосив, що «повні дані всіх ділків та їх зв’язки передав у закритих конвертах до двох джерел. Їх відкриють тільки тоді, як станеться якась провокація відносно мене».

За даними керівника спецінспекції, розкопками займалися п’ятеро мешканців Кропивницького зі зв’язками в різних відомствах: «Батько одного з ділків-організаторів очолює обласне управління однієї з державних установ, ще один ділок працює одним з керівників комунального підприємства міської ради, ще один ділок з цього квінтету має зв’язки у правоохоронних органах».

Нагадаємо, невідомі добували за допомогою екскаватора метал на території Веселівського родовища у Кропивницькому.

Пізніше заступник начальника управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міськради Олексій Гненний запевнив, що радіаційний фон у Кропивницькому та на його околицях перебуває у межах норми.