У Світловодську відвідувач кафе образився на персонал і «замінував» заклад

11:12
2067
views

Протягом кількох годин правоохоронці Кіровоградщини встановили особу зловмисника, який повідомив про замінування розважального закладу.

Про це «УЦ» повідомили у секторі комунікації ГУ Національної поліції в області.

Відвідувач кафе, який був незадоволений поведінкою персоналу, вирішив дезорганізувати роботу закладу та повідомив про закладення вибухового пристрою в його приміщенні.

Інформація про отримання анонімного повідомлення про те, що в одному з місцевих кафе знаходиться бомба, надійшла до місцевого відділу поліції близько 23:00 від диспетчера Світловодського МРВ УДСНС України в Кіровоградський області.

На місце події негайно прибули всі екстрені служби, евакуювали персонал. Після ретельного огляду приміщення кафе і прилеглої території, правоохоронці не виявили жодних підозрілих предметів.

«Того ж дня поліцейські встановили особу зловмисника, – розповів начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий. – Ним виявився  43-річний місцевий житель. Чоловік відпочивав у розважальному закладі. Його обурила поведінка персоналу, а надто те, що його попросили залишити кафе у зв’язку із завершенням його роботи. Перебуваючи у нетверезому стані, світловодчанин прийшов додому та вирішив повідомити про «бомбу» у приміщенні кафе».

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян,знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від двох до шести років.