Двох уродженців Кіровоградщини підозрюють у зґвалтуванні 21-річної киянки

12:04
1848
views

У столиці наряд поліції охорони затримав двох ґвалтівників.

Про це йдеться у повідомленні поліції Києва, текст якого має «УЦ».

Подія сталася поблизу станції метро «Славутич». Чоловіків, які підозрюються у зґвалтуванні дівчини, поліцейські впіймали через 30 хвилин після вчинення злочину.

Під час патрулювання наряд реагування Управління поліції охорони в Києві побачив дівчину, яка сиділа на узбіччі дороги і плакала. Коли поліцейські до неї звернулися, 21-річна жінка розповіла: щойно на вулиці Зарічній її із застосуванням фізичного насильства зґвалтували двоє невідомих чоловіків.

Потерпіла надала прикмети підозрюваних. Обстежуючи прилеглу територію, поліцейські охорони помітили двох молодиків, схожих за описом. Чоловіків затримали і доставили до управління поліції.

Заявниця впізнала у затриманих своїх кривдників. Зловмисниками виявилися 28-річний та 25-річний уродженці Кіровоградської області, обоє перебували у стані сп’яніння. Їх затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 152 (Зґвалтування) Кримінального кодексу України. За вчинення злочину їм загрожує до 12 років ув’язнення.