Підозрюваний у жорстокому вбивстві таксиста у Кропивницькому: «Ложив я на всіх…»

13:27
3421
views
Дмитро Царенко/Фото: «Перша електронна»

15 серпня у Ленінському райсуді Кропивницького відбулося чергове засідання у справі двох підозрюваних у жорстокому вбивстві кропивницького таксиста Євгена Орлова.

Про це пише «Перша електронна».

За підозрою у скоєнні цього особливо жорстокого злочину затримали колишнього нацгвардійця, учасника бойових дій Дмитра Царенка та дев’ятикласника Віталія Пугаченка .

Суд оголосив перерву в засіданні у зв’язку з неявкою потерпілої сторони (батька вбитого Олега Орлова) та його представника. Також суд розглянув дві заяви присяжних про відмову барти участь у розгляді справи і продовжив підозрюваним запобіжні заходи – ще 60 діб Дмитро Царенко перебуватиме під вартою, а неповнолітній Віталій Пугаченко – під домашнім арештом.

На судове засідання завітали рідні убитого Євгена Орлова, підозрюваного Дмитра Царенка, неповнолітній Віталій Пугаченко також прийшов з мамою. Мати Дмитра Царенка перед засіданням заходилася фотографувати журналіста «Першої електронної» зі словами «брєхлівиє журналісти». Під час засідання жінка також показувала дулю фотографу іншого Інтернет-видання.

Коли підозрюваного Дмитра Царенка завели до зали судових засідань, він заявив: «Ложив я на всіх великий і товстий…»

Наступне засідання відбудеться 8 вересня.

Нагадаємо, 27 березня у Кропивницькому вбили таксиста.

Водій отримав замовлення через оператора. У салон сіли двоє клієнтів, один із них – неповнолітній. Коли таксист вийшов з авто, щоб відкрити багажник, отримав кілька ударів ножем у спину.