Порошенко у Кропивницькому вручив нагороди спецпризначенцям (ВІДЕО)

16:33
2609
views

Президент Петро Порошенко 21 серпня відвідав Кіровоградський обласний госпіталь для ветеранів війни та вручив державні нагороди бійцям Сил спеціальних операцій, які відзначилися у захисті незалежності та територіальної цілісності України.

Глава держави також ознайомився з умовами лікування військових та поспілкувався з воїнами, які проходять лікування та реабілітацію в цьому медичному закладі, повідомили «УЦ» у прес-службі Президента.

«Завдяки такому спецназу, який зараз має Україна, ми обов’язково здолаємо ворога. Дякую за вашу мужність та вашу позицію. Український спецназ завжди виконував найважчі завдання, особливо третій полк», – сказав Петро Порошенко під час нагородження спецпризначенців, побажав їм якомога швидшого одужання та привітав із Днем Незалежності України. Він відзначив, що рівень підготовки наших воїнів високо оцінюють іноземні партнери, які зараз допомагають в розбудові Збройних Сил України.

Верховний Головнокомандувач також наголосив, що «забезпечення українських героїв є принциповим для влади і держави» та повідомив про нову програму будівництва житла для військовослужбовців, зокрема й для третього полку ССО.

Окрім спілкування із захисниками України, Петро Порошенко ознайомився із роботою Кіровоградського обласного госпіталю для ветеранів війни, умовами лікування військових та рівнем забезпечення госпіталя усім необхідним.

Президент високо оцінив роботу лікарів та медичного персоналу госпіталя, а також подякував за турботу про військовослужбовців.

Нагадаємо, Президент Петро Порошенко відвідав третій полк спеціального призначення у Кропивницькому 21 серпня і взяв участь у відкритті оновленого приміщення дитячої обласної лікарні.