Міськрада Кропивницького все-таки замінить вікна у ДНЗ №3

16:26
2918
views

У дитячому садочку №3 будуть міняти вікна на енергозберігаючі.

Про це під час прес-конференції у вівторок, 22 серпня, повідомила начальник управління освіти Кіровоградської міськради Лариса Костенко, передає кореспондент «УЦ».

До редакції «УЦ» звернувся колектив батьків групи №5 ясла-садка №3 з проханням допомогти у вирішенні питання заміни вікон.

За їхніми словами, ще у червні 2016 року вони звернулися до міськради з проханням про заміну двох вікон у спальній кімнаті групи.

«Дерев’яні вікна не мінялися з часів відкриття ДНЗ і знаходяться в жахливому стані, – йдеться у листі батьків до редакції. – Через вологість у кімнаті з’явилася пліснява, якою дихають діти. Під час денного відпочинку у холодну пору року діти мерзнуть у своїх ліжечках. Недостатня герметичність вікон створює протяги, які провокують дитячі хвороби.

Міська рада того ж місяця надіслала відповідь, у якій було зазначено, що питання буде вирішене, і заміна вікон у цьому дитячому закладі буде проведена в 2017 році за рахунок бюджету розвитку. Та вже пройшло більше півроку, і нічого не робиться».

Під час прес-конференції очільниця управління розповіла, що всі кошти, виділені на енергозберігаючі технології у цьому дитячому закладі, були витрачені на заміну системи опалення. Більше немає.

«Але секретар міської ради пообіцяв, що роботи з заміни вікон саме у цьому ДНЗ будуть відновлені», – сказала Лариса Костенко.