У Кропивницькому тепловики завершують підготовку до холодів

10:59
1188
views

Теплогенеруючі підприємства Кропивницького активно готуються до опалювального сезону.

За інформацією представника КП «Теплоенергетик», тендери з закупівлі труб уже проведені, і з 1 вересня необхідні для ремонту матеріали надійдуть у розпорядження підприємства, повідомили «УЦ» у прес-службі міськради.

Ремонтні бригади тепловиків продовжують планові роботи на теплових мережах. На вулиці Тарковського вони відремонтували 43 метри теплотраси, наразі ведуться підготовчі роботи для асфальтування після розриття.

Розпочався ремонт ділянки мережі по провулку Театральному, 5/5, його планували завершити до 11 вересня. Але у зв’язку з проведенням фестивалю Всеукраїнського фестивалю «Кропивницький», спеціалісти «Теплоенергетика» намагатимуться закінчити роботи у стислі терміни.

Невдовзі ремонтна техніка переміститься на вулицю Чорновола та площу біля пам’ятника Янголу-Охоронцю.

Загалом усі роботи підрядники мають завершити до 10 вересня, а заповнення мереж водою по місту розпочнеться вже 30 – 31 серпня.

Готовність ДП «Кіровоградтепло» до опалювального сезону сягає 82%. Наразі фахівці підприємства проводять роботи з промивання систем та заміни і ревізії засувок, аби в майбутньому уникнути значних втрат води.