У Кропивницькому відкрили реконструйовану пожежну частину (ФОТО)

15:22
1422
views

Сьогодні, 19 вересня, у Кропивницькому після реконструкції відкрилася державна пожежно-рятувальна частина №6.

На відкриття запросили голову державної служби України з НС Миколу Чечоткіна, голову ОДА Сергія Кузьменка, голову обласної ради Олександра Чорноіваненка, міського голову Кропивницького Андрія Райковича та начальника управління ДСНС в області Віталія Миронюка, повідомили «УЦ» у прес-службі мерії.

Вітаючи присутніх з відкриттям оновленої рятувальної частини, мер міста відзначив, що минулого тижня у Кропивницькому відкрили чотири потужних медичних центри. Сьогодні ж марафон відкриттів продовжився.

В зоні відповідальності цієї пожежної частини, що знаходиться на вулиці Братиславській, – три мікрорайони, де розташовані 15 потенційно небезпечних об’єктів та три великі підприємства – заводи «Гідросила», «Червона Зірка» та м’ясокомбінат «Ятрань». Плюс два об’єкти, де дуже часто перебуває багато людей – обласна філармонія та музично-драматичний театр. У підрозділі працюють 34 особи, на озброєнні – дві одиниці техніки.

Реконструкція частини почалася у травні 2016 року. Роботи нині завершили, а в приміщенні колишнього гуртожитку влаштували дев’ять службових квартир. Їх розподілили між учасниками АТО.

Фото прес-служби міськради Кропивницького