adidas ZX: те, що підійде кожному

10:30
549
views

Ця лінійка буквально змінила правила гри в індустрії спортивного взуття 1980-го року. Силует був індивідуально розроблений під найрізноманітніші потреби бігунів. адідас вклав весь свій досвід і зробив ідеальне рішення для спортсменів, ґрунтуючись на їхніх інтересах. Підтримка стопи, супінація, амортизація тощо – за допомогою моделі adidas ZX закінчив часи, коли одна пара була рішенням для всіх і почав еру абсолютно нового та унікального.

Дизайнера, який співпрацював із маркою та був творцем неймовірної колекції, звуть Жак Шасен. З його слів біг є персональним заняттям, яким не варто займатися в одному і тому ж взутті. Розробка кросівок здійснювалася з урахуванням надання відповіді на всі запити різних типів легкоатлетів. Використовуючи всю накопичену інформацію з опитувань та досліджень, він дійшов висновку про три типи – нейтральний, стабілізаційний та спрямований. А метою стало створення виробів кожного з цих архетипів.

80-ті були часом інновацій, і кожен хотів знайти щось нове. Використання надзвичайно технічного інженерного підходу було головним завданням у виробництві. Тоді основна залученість була спрямована на створення нарисів, викрійок, зразків, тепер пріоритет змістився більш повсякденні вбрання. Завдяки своїй технічності adidas zx мають особливу естетику, яка легко помічається в натовпі й донині. Комбінація останніх інновацій та адаптації їх у кожному обраному архетипі є родзинкою, яка так приваблює покупців. А дрібні нюанси, які раніше ігнорувалися виробниками, стали головним завданням для компанії.

Було виготовлено безліч силуетів і навіть сьогодні вони відкривають неймовірні можливості для перевидання і зараз. Наприкінці 2018-го року в Лондоні проводилася виставка, присвячена сімейству лінійки та водночас була відроджена одна з моделей.

Сьогодні асортимент не менш різноманітний. У ньому запропонована багата палітра кольорів, від класичних чорно-білих відтінків, до різнобарвних забарвлень у помаранчевому, червоному, зеленому та інших тонах. Ви можете придбати кросівки для всієї родини, адже колекція налічує пари для жінок, чоловіків та малюків.

Купуйте adidas zx на офіційному сайті та отримуйте швидку доставку, знижку після передплати свіжих новин, допомогу консультанта у будь-який час. Кайфуйте від швидкого, функціонального та приємного шопінгу разом з нами. Вдалих покупок!