Неподалік Кропивницького жорстоко побили фермера на очах його семирічної онуки (ФОТО)

11:02
1405
views

Невідомі напали на фермера Володимира Рибінського у його власному будинку в селі Соколівське Кіровоградського району близько другої ночі 26 січня.

Про це у “Фейсбуці” написав голова обласної організації Аграрної партії Сергій Таровик: “Злочинці, погрожуючи зброєю, по-звірячому побили господаря, застосувавши грубу фізичну силу по відношенню до його дружини. Навіть уявити не можна, який переляк отримала семирічна онука Настуня, яка в цю ніч перебувала в гостях у дідуся і на очах якої відбулась ця розправа. Незвані гості проникли в помешкання через вікно, попередньо його зламавши, після побиття господарів заволоділи коштами, які зберігалися вдома, та зникли в невідомому напрямку”.

Він також зазначив, що це – третій за останні кілька років напад на фермера.

Рибінського госпіталізували в реанімацію.

За даними “Гречки”, у поліції факт розбійного нападу підтвердили: “В даний час поліцейські працюють над встановленням осіб підозрюваних та розкриття даного злочину. Розпочато кримінальне провадження за частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України “Розбій”. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна”.

Володимир Рибінський розпочав свою фермерську діяльність одним з перших в області у дев’яностих. Нині очолює фермерське господарство “Хлібороб-Р” (село Соколівське), ФГ “Інгулецьке” (село Дмитрівка Знам’янського району), ТОВ “Агрофірма “Гаївське” (село Гаївка Кіровоградського району) та СТОВ імені Фрунзе (село Оситняжка Кіровоградського району).