«Ліцей Короткова» отримав золоту медаль на міжнародній виставці

09:48
1406
views

Кіровоградський обласний навчально-виховний комплекс (гімназія – інтернат – школа мистецтв), яку очолює професор Анатолій Коротков, отримав престижну нагороду на міжнародній виставці.

Про це «УЦ» повідомили в облраді.

«На базі Київського Палацу дітей та юнацтва відбулася головна подія освітньої галузі України – Восьма міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» та П’ята міжнародна виставка освіти за кордоном World Edu, організаторами проведення якої стали Компанія «Виставковий Світ» за участі Міністерства освіти і науки України та Національної академії педагогічних наук України, – сказано у повідомленні. – На виставці було представлено вагомі здобутки освітян із питань підвищення якості навчального та виховного процесів, реалізації законів про освіту та науку, використання новітніх засобів навчання, обладнання, програм та систем дистанційного навчання для впровадження в практичну діяльність, розробки інноваційних ідей та технологій в навчально-виховному процесі, а також матеріали з досвіду пошуку ефективних шляхів інтеграції української освіти та науки в європейський і світовий простір, участі в спільних наукових і освітніх програмах, проектах тощо».

Навчальний заклад з Кропивницького представив власні здобутки в номінації «Cтановлення нової української школи в умовах модернізації та інтеграції до європейського освітнього простору: досягнення та перспективи», за що отримав золоту медаль і диплом.

Директора навчального закладу Анатолія Короткова також нагородили дипломом за плідну працю та активну організаторську діяльність із модернізації національної системи виховання.