Проти начальника освіти Кіровоградщини порушили кримінальну справу за заявою чиновників

22:15
1400
views

Ленінський районний суд Кропивницького порушив кримінальну справу по відношенню до начальника управління освіти, науки, молоді та спорту облдержадміністрації Володимира Таборанського.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби мерії Олександрії, текст якого має «УЦ».

Справу порушили за заявою Олександрійської міської ради – «за підробку документів (фальсифікацію підписів на зверненні до влади щодо порушення температурного режиму у закладах освіти Олександрії)».

За словами Таборанського, який прокоментував ситуацію «Моїй Олександрії», справа стосується опалення олександрійських шкіл від котельних ТОВ «Захід-Схід-Енерго».

Керівник розповів, що стосовно роботи котельних було багато скарг – і усні, і письмові, і колективні, і на гарячу лінію. При цьому, природно, паспорта заявників перевірялися. Однак не було випадку, щоб відповідь на скаргу повернулася, оскільки не знайшли адресата або адресат вважає, що скарга його не стосується.

Таборанський зазначив, що не може прогнозувати, чим закінчиться провадження, але може сказати, що при перевірці скарг викладені в них претензії підтвердилися.

Раніше мер Олександрії Степан Цапюк заявляв, що деякі підписи та телефони на скаргах нібито належать людям, які не мають до ситуації жодного стосунку і навіть живуть в інших містах.