У селі на Кіровоградщині відкрили стадіон за півтора мільйона (ФОТО)

14:03
1759
views

Голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко взяв участь у відкритті стадіону зі штучним покриттям, збудованому у Знам’янському районі при Дмитрівській ЗОШ № 2 ім. Т. Г. Шевченка.

Про це «УЦ» повідомили у прес-службі ОДА.

Новий майданчик у Дмитрівці – це поле для мініфутболу з сучасним штучним покриттям, розміром 22х42 м з трибунами на 168 місць та освітленням. Роботи з реконструкції виконали за рахунок коштів Дмитрівської сільської ради. Вартість робіт за проектом становить 1 мільйон 478 тисяч гривень.

За словами Дмитрівського сільського голови Наталії Стиркуль місцева влада не економила, адже сьогодні у селі ростуть 135 дітей дошкільного віку та 358 школярів, діють спортивні секції з футболу, волейболу, настільного тенісу.

Вітаючи жителів Дмитрівки з подією, Сергій Кузьменко високо оцінив діяльність місцевої влади, адже сільрада не лише розуміє потреби жителів, а й знаходить можливості аби їх задовольнити. Підтримуючи такі ініціативи, він передав два комплекти м’ячів капітанам футбольних команд.

«Минулого року ми відкрили 22 спортивних майданчика і сьогодні бачимо, що юні спортсмени, що проживають в селах можуть мати не гірші умови, а ніж створюються в містах області. Цей спортивний майданчик є частиною великої програми «Здоров’я наших дітей», адже здоров’я – це спорт, це якісне харчування в школах та гарні умови для лікування», – наголосив Сергій Кузьменко.

По завершенні урочистостей новий стадіон випробували місцеві футболісти.

Фотогалерея