Влада Кропивницького обіцяє демонтувати ще 15 МАФів

10:50
1973
views

Впродовж травня спецінспекція подала до міської адміністративної комісії інформацію щодо незаконного розміщення 15 МАФів в обласному центрі.

Про це заявив керівник спецінспекції Андрій Максюта, повідомили «УЦ» у прес-службі міськради.

По частині об’єктів розпочалася процедура примусового демонтажу, а по 10, більшість з яких здійснюють торгівлю хлібом, виготовленим у Новоукраїнці, справа перенесена.

Максюта не вбачає у встановленні МАФів політичної складової.

«Чомусь деякі місцеві політики намагаються роздути з цього факту політичну справу, – сказав він. – Хоча насправді у нас єдині вимоги до всіх підприємців. Є правила, за якими встановлюються торговельні кіоски у Кропивницькому. А ці розміщені самовільно, без будь-яких належно оформлених документів. У підприємців є тепер є час на їх узаконення або добровільне знесення».

Нагадаємо, мешканці вулиці Космонавта Попова у Кропивницькому протестували поти встановлення торгового павільйону на парковці біля магазину АТБ. Тоді справа ледь не дійшла до бійки.

На Набережній у Кропивницькому і досі стоїть залізна конструкція під продовольчий кіоск. Каркас почали зводити ще у березні 2016 року. Тоді на місце події виїжджав заступник міського голови Олександр Мосін. Власник кіоску, який назвався журналістам також Олександром, прибрати конструкцію відмовився.


Стали свідком якоїсь події? Просто маєте цікаву інформацію? Натискайте на посилання «Повідомити новину» у верхньому меню на сайті. Не забудьте вказати контактні дані, щоб з вами могли зв’язатися журналісти «УЦ».