Мер Олександрії запевнив: гаки «для вішання» у шафках для дітей приберуть (ФОТО)

15:52
2274
views

Мер Олександрії Степан Цапюк зустрівся з мамами вихованців дитячого садку №18, які були незадоволені встановленими у закладі шафками.

Про це йдеться на сторінці «Сучасна Олександрія» у «Фейсбуці».

«У середній групі ДНЗ №18, куди заносилися шафи, планується поточний ремонт, тому діти перебувають в інших групах. Шафи раніше не використовувалися, але, враховуючи щорічне збільшення дітей у садочках, їх під час ремонту групи паралельно планувалося реставрувати під подальше використання. Ось і вся історія», – сказано у дописі.

Його автори також відзначають, що «дитячий садочок, який роками напрацьовував собі імідж, через емоції мам спаплюжили на всю Україну».

З мамами зустрівся мер Олександрії Степан Цапюк і запевнив, що ремонт у групі проведуть, шафи – реставрують. Начальник управління освіти і завідуюча садочком отримають догани. Єдину групу закладу, яка не має належних меблів, розформують (дітей переведуть в інші заклади), якщо до початку навчального року її не приведуть у належний вигляд.

На сторінці «Сучасна Олександрія» також виклали кілька світлин дитсадка. На них зафіксована обстановка в закладі: чисто й охайно.

Нагадаємо, у ЗМІ з’явилися світлини шафок з дитсадка №18. Замість вішалок у них – металеві гаки.