У ДТП загинула прокурор з Кропивницького (ФОТО)

13:03
6992
views

У суботу, 22 липня, в ДТП загинула прокурор Кіровоградської місцевої прокуратури, молодший радник юстиції Тетяна Чеботарьова.

Про це «УЦ» повідомили у прес-службі прокуратури області.

«Передчасна смерть забрала турботливу жінку, чудову матір,  високопрофесійного прокурора – це непоправна втрата для рідних, близьких, друзів, колег, – йдеться у співчутті, опублікованому на офіційному сайті відомства. – Колектив органів прокуратури Кіровоградщини поділяє біль втрати і висловлює щире співчуття родині загиблої. Хай Господь дає вам сили перенести біль такої великої втрати.

Світла пам’ять про Тетяну Василівну назавжди залишиться в наших серцях».

Аварія сталася у Миколаївській області близько 8:30 на автодорозі «Кропивницький – Платонове». За офіційною інформацією управління Національної поліції в Миколаївській області, «…водій автомобіля Chery Tiggo, рухаючись зі сторони Кроповницького в напрямку. Первомайська, за попередніми даними, допустив наїзд на вибоїну на проїзній частині, після чого з’їхав у кювет та зіткнувся з деревом.

В результаті ДТП на місці події загинула 41-річна пасажирка.

Водій, дорослий пасажир та двоє дітей з тілесними ушкодженнями доставлені до Величківської ЦРЛ на території Кіровоградської області».