У Кропивницькому син знайшов мертвим свого батька

14:25
2024
views

Під час сварки жінка нанесла смертельне поранення своєму цивільному чоловіку.

Про це «УЦ» повідомили у секторі комунікації ГУ Національної поліції в області.

До Кропивницького відділу поліції надійшло повідомлення від родича потерпілого. Молодий чоловік зранку прийшов додому та виявив бездиханне тіло свого батька.

«На місце пригоди негайно виїхала слідчо-оперативна група, – розповів керівник Кропивницького відділу поліції Дмитро Авдієнко. – У результаті першочергових розшукових заходів працівники поліції встановили особу жінки, причетної до злочину. 33-річну підозрювану, яка переховувалася у знайомих, затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Речовий доказ кримінального правопорушення, а саме – ніж, який жінка сховала – було вилучено та направлено на дослідження».

Попередньо встановлено, що опівдні між подружжям раптово виникла сварка. 45-річний кропивничанин почав бити та лаяти жінку. Зі слів підозрюваної, вона не витримала образ та вдарила його ножем.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до 15 років.