Уряд визначив, у якому ЗМІ на Кіровоградщині друкуватимуть виклики до суду

11:02
1560
views

Уряд затвердив перелік друкованих ЗМІ, у яких публікуватимуть оголошення про виклики до суду відповідачів, свідків, третіх осіб, повістки про виклик підозрюваного, обвинуваченого та інформацію про процесуальні документи в 2018 році.

Про це пише «Закон і бізнес».

Відповідне розпорядження «Про друковані засоби масової інформації загальнодержавної та місцевої сфери розповсюдження, в яких у 2018 році розміщуються оголошення про виклик до суду відповідача, третіх осіб, свідків, місце фактичного проживання (перебування) яких невідоме, повістки про виклик підозрюваного, обвинуваченого та інформація про процесуальні документи» №957-р ухвалили на засіданні уряду 20 грудня. Прем’єр-міністр зачитав його серед прийнятих урядом без обговорення.

Загальнодержавним друкованим ЗМІ залишається газета «Урядовий кур’єр». У Кіровоградській області цю роль поклали на «Народне слово».

Нагадаємо, Вища рада правосуддя (ВРП) ліквідувала деякі місцеві суди в Україні, створивши натомість окружні. З-поміж ліквідованих – Кіровський та Ленінський районні суди Кропивницького. Замість них ВРП утворює «окружний суд міста Кропивницького Кіровоградської області в Подільському, Фортечному районах міста Кропивницького Кіровоградської області».