Власник підпалених магазинів у Кропивницькому: в поліції є докази

11:19
2029
views

Депутат міської ради Кропивницького Віталій Бєлов стверджує, що у поліції є вагомі докази у справі про підпал торговельних павільйонів на вулиці Космонавта Попова в обласному центрі.

Про це він написав у Facebook, передає кореспондент «УЦ».

«Хочу засмутити замовників – є відео, де чітко видно обличчя виконавців. Воно передано в правоохоронні органи. При мені у співробітників поліції вже були деякі намітки з приводу підпалу. Знаю, що допитали двох осіб, які мають відношення до того, що сталося», – йдеться у дописі.

Бєлов також зазначив: «Вже не вперше я і моя сім’я стикаємося з беззаконням окремих осіб, які вдають із себе господарів життя в нашому місті. Влітку минулого року біля під’їзду будинку на очах у дочки мене намагалися побити двоє “тітушок”. Через кілька місяців мені спалили машину».

Він наголосив, що очікує від правоохоронців результатів розслідування не лише підпалу павільйонів, а й описаних вище випадків.

Нагадаємо, кілька МАФів згоріли у ніч на 25 грудня на вулиці Космонавта Попова в обласному центрі. Вибухи пролунали після 04:00, на місце події одразу прибули рятувальники. За даними прес-служби УДСНС в області, горіли чотири павільйони на площі 150 квадратних метри. Жертв і постраждалих немає.

Земельна ділянка під павільйонами належить депутату міськради Кропивницького Віталію Бєлову.