Андрій Райкович: «Ми обов’язково переможемо»

10:52
1527
views
фото Ігоря Демчука, «УЦ».

Указом Президента України від 7 березня головою Кіровоградської облдержадміністрації призначено Андрія Райковича. Наступного дня він дав прес-конференцію.

Марія Чорна з посади звільнена. Райкович зазначив, що ніяких непорозумінь з нею не було. Також пообіцяв, що не буде радикальних змін у команді. Стосовно пропозиції очолити область сказав, що під час війни не міг сказати «ні», і що «не час торгуватися та про щось домовлятися».

Обов’язки міського голови Кропивницького покладені на Олександра Мосіна, віце-мера. І команда міськради також продовжує злагоджену роботу, спрямовану на захист міста. «Робота облдержадміністрації буде адаптована з міськрадою Кропивницького, усіма громадами та територіями Кіровоградщини, а також зі Збройними силами України. У нас єдина справа – захистити Україну. Ми обов’язково переможемо», – сказав Андрій Павлович.

Стосовно повідомлень про повітряну тривогу новий губернатор зазначив, що приватних, іменних каналів не буде: «Не Райкович буде інформувати про небезпеку, а офіційні канали». Такий канал вже є, він називається «Сирена. Кіровоградщина». Налаштувати його можна у Вайбері та Телеграмі.

Previous articleВійна та люди
Next articleКому – війна…
Заступниця головного редактора «УЦ». Родом з Донбасу, з шахтарської родини. Кіровоградщина - історична батьківщина. З вчителюванням не склалося, з журналістикою «потоваришували». Люблю і вмію слухати мудрих людей. І писати про них.
SHARE