У Кропивницькому хлопець освідчився коханій на очах уболівальників під час футбольного матчу (ФОТО)

13:46
2708
views

В обласному центрі на стадіоні «Зірка» 22-річний Сергій Цигульський зробив пропозицію руки і серця своїй 25-річній коханій – Анастасії Терещенко.

Сергій Цигульський – журналіст прес-служби ФК «Зірка».

Відбулося це під час матчу «Зірка» – «Сталь» у суботу, 27 травня, пише «КП».

«У той час я була на стадіоні, поряд – друзі, брат, племінник, – розповіла дівчина. – Навіть не очікувала, що мій коханий зробить пропозицію саме у цей день. Перед цим він мене кликав на футбол, казав, що це буде останній матч, а тому я маю бути. Прийшла, нічого не підозрюючи. І коли Юрій Ілючек оголосив у мікрофон, що його колега хоче сказати кілька слів, тут уже зрозуміла, що відбуватиметься. Я вийшла на стадіон до коханого, він сказав, що любить мене і хоче, аби стала його дружиною, подарував квіти, обручку. Я погодилася!»

Анастасія зустрічається з Сергієм менше року. Таких непередбачуваних сюрпризів їй ще ніхто не робив.

«Мені таких сюрпризів ще ніхто не робив, – сказала співрозмовниця «КП». – Було дуже приємно. Вже потім дізналася, що Сергій питав у мами, який у мене розмір пальчика, сам обрав обручку. Вгадав! Я навіть уявити не могла, що мені так зроблять пропозицію. Хоча б натякнув якось, аби я не так сильно хвилювалася. Але той день мені запам’ятається назавжди!»

Сергій зізнався, що також неабияк хвилювався. Особливих промов не готував, бо хотів, щоб усе було від душі.

«Думаю, вона чекала, що я колись покличу її заміж, – зазначив хлопець. – Але що саме так – то точно не здогадувалася. У мене було кілька ідей, як можна було освідчитися. Наприклад, у кафе або на якомусь масовому заході. Але то мені здалося банальним. Вирішив скористатися своїм службовим становищем і зробити пропозицію саме на стадіоні. Хвилювався, що кохана розплачеться. Але вона мене спочатку обійняла, поцілувала, потім сказала: «Так!» Я зрадів».

Точну дату весілля закохані ще не визначили.