У Кропивницькому серед ночі затримали чоловіка, який спробував обікрасти ювелірний магазин (ФОТО)

10:19
1294
views

Наряд поліції охорони на гарячому спіймав чоловіка, який спробував обікрасти ювелірний магазин.

Про це «УЦ» повідомили у секторі комунікації ГУ Національної поліції в області.

Близько третьої ночі наряд поліції охорони отримав повідомлення про спрацювання охоронної сигналізації з ювелірного магазину, розташованого у центрі Кропивницького. Негайно виїхавши за адресою, поліцейські здійснили відпрацювання прилеглої території та приміщення. При обстеженні помітили, як через розбите скло вікна вистрибнув невідомий чоловік та кинувся втікати.

Правоохоронці наздогнали зловмисника саме тоді, коли він підбіг до трьох чоловіків, які стояли неподалік магазину. Наряд поліції охорони затримав злодія та інших громадян, які, як з’ясувалося у подальшому, були знайомі між собою.

Під час проведення поверхневого огляду у кишенях одягу правопорушника поліцейські виявили ювелірні вироби з білого металу із цінниками магазину, звідки втікав чоловік. Зловмисником виявився місцевий 38-річний житель, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжку та незаконний обіг наркотиків. Причетність інших молодиків до злочину перевіряється.

Кропивничанину інкримінують правопорушення, передбачене ст. 185 (крадіжка) Кримінального Кодексу України. Перевірка за цим фактом триває, встановлюється розмір нанесених збитків.