У Кропивницькому на благодійному вечорі зібрали для онкохворих дітей понад 30 тисяч (ФОТО)

09:48
1766
views

У БК «Радій» у Кропивницькому відбувся благодійний вечір «Янголи життя» на підтримку онкохворих дітей Кіровоградщини, організований МБФ «Янгол життя» за підтримки Олени Романової.

Про це «УЦ» повідомили організатори заходу.

Програма вечора розпочалася благодійним ярмарком о 16:00 12 листопада, де були представлені різноманітні творчі вироби дорослих та маленьких майстрів Кіровоградщини. Волонтерами на заході були діти – учні бізнес-школи Rainbow та підопічні МБФ «Янгол життя».

У фойє діяла фотозона. Тут кожен міг приміряти янгольські крила.

Перед концертом провели благодійний аукціон, на якому представили три картини, одну з яких написала підопічна фонду Юля Мартинчук, та два лоти від організаторів благодійного вечора – співзасновниць МБФ «Янгол життя» та Олени Романової.

На концерті презентували соціальний відеоролик, у зйомках якого взяли участь підопічні фонду та учні Rainbow. Також виступили діти з різноманітних творчих колективів міста: народного ансамблю бального танцю «Конвалія», студій танцю «Авангард» та «Маріца», вихованці Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості й модельної агенції Міх models.

Всі отримані від продажу квитків, благодійного ярмарку та аукціону кошти організатори витратять на закупку препаратів для онкохворих дітей гематологічного відділення Кіровоградської обласної дитячої лікарні.

Підвести підсумки і озвучити остаточну суму поки не можна, адже й досі надходять дзвінки та повідомлення про бажання долучитися і допомогти. На сьогоднішній день це вже майже 32 тисячі гривень.

На наступному тижні вже замовлені ліки передадуть у відділення.

Фотогалерея