У Кропивницькому склали присягу 24 молоді поліцейські (ФОТО)

11:20
2254
views

З нагоди Дня ветерана молоді поліцейські склали присягу на вірність українському народу.

Про це «УЦ» повідомили у секторі комунікації ГУ Національної поліції в області.

24 поліцейських присягли віддано і сумлінно служити інтересам людей, берегти їхні спокій та безпеку.

Захід відбувся під час святкового концерту на честь правоохоронців, які після довгих років служби вийшли у відставку. Рядових поліції запросили на сцену.

Про подію, яка вже відбулася, розповіла помічник чергового сектору реагування патрульної поліції Світловодського відділу поліції ГУНП в області Ірина Гордова. До вступу на службу вона встигла закінчити Кіровоградський державний педагогічний університет ім. В.Винниченка, здобула педагогічну освіту, серйозно займалася спортом і от тепер, зізналася, її справжня мрія справдилась.

«Мій шлях у поліцію був непростим. Кілька складних етапів тестування, співбесіди, близько чотирьох місяців навчання дуже загартували терпіння, зробили мене більш витривалою і наполегливою. Я готова приступити до роботи і готова працювати так, аби стати гордістю для своїх батьків, знайомих, друзів. І найважливіше – я хочу своєю роботою приносити користь людям. Коли складала присягу, справді дуже хвилювалася і це один із найважливіших і найяскравіших моментів у моєму житті», – сказала дівчина.