Підозрюваний у зґвалтуванні трирічної дівчинки на Кіровоградщині видає себе за священика – ЗМІ

16:21
2171
views

У зґвалтуванні трирічної дівчинки підозрюють 37-річного жителя села Веселівка Новомиргородського району.

Про це сайту DOZOR стало відомо з власних джерел.

За інформацією джерела, вчора, 1 жовтня, до поліції звернулася28-річна жінка, повідомивши, що близько 16:00 вона залишила без нагляду свою трирічну доньку, яка гралася на неогородженому подвір’ї будинку. Повернувшись через 20 хвилин, жінка побачила, що її донька вийшла з чагарників, які розташовані біля дому, зі слідами бурого кольору на ногах та штанях. Дитина нічого пояснити не змогла, оскільки з народження не розмовляє.

За інформацією джерела,правоохоронці підозрюють 37-річного жителя села Веселівка Новомиргородського району. За неофіційною інформацією, чоловіка звати Олександр, він був раніше судимий за хуліганство та страждає на психічні захворювання.

Прикмети підозрюваного: зріст 190 см, середньої тілобудови, обличчя овальне, волосся та борода чорного кольору. Був одягнений у чорну рясу з зображеннями православної символіки, сині джинси, світлий светр, сіру куртку (куфайку), при собі мав Біблію, може знаходитись біля церков та храмів і видавати себе за священика.

У обласній поліції наразі не надали офіційного підтвердження щодо розшуку цієї особи.

Нагадаємо, перший заступник голови Національної поліції України В’ячеслав Аброськін повідомив, що у Новомиргороді невідомий зґвалтував трирічну дівчинку.