На Кіровоградщині охоронець супермаркету забив до смерті покупця

12:31
1491
views

Поліцейські розслідують обставини нанесення чоловіку тяжких тілесних ушкоджень у Знам’янці, що спричинили його смерть.

Про це «УЦ» повідомили у секторі комунікації ГУ Національної поліції в області.

За попередніми даними, охоронець одного з супермаркетів запідозрив відвідувача у крадіжці. Після чого між ними виникла сварка, яка призвела до трагічних наслідків.

«Пригода сталася, коли до приміщення супермаркету зайшов чоловік, якого охоронець запідозрив у скоєнні крадіжки алкогольних напоїв із полиці магазину, – розповів начальник Знам’янського відділу поліції Ігор Прохніцький. – Під час з’ясування обставин події між працівником охорони та чоловіком виникла суперечка, в ході якої відвідувач отримав удар в область грудної клітини. Після цього він вийшов із магазину, знепритомнів та впав на землю. Від отриманих тілесних ушкоджень чоловік помер.

Потерпілим виявився 48-річний житель іншої області, який вів безпритульний спосіб життя, подорожуючи електричками. За останній час він десять разів притягувався до адміністративної відповідальності за вчинення дрібного хуліганства та дрібних крадіжок, а також був судимий за скоєння крадіжок».

Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, триває. За такі дії загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.