Сім’ї загиблих під час теракту в Кабулі кропивничан отримають по сто тисяч гривень

11:23
1368
views

Кабінет Міністрів України видав розпорядження про надання допомоги сім’ям українців, загиблих внаслідок терористичного акту в Кабулі.

Про це «УЦ» повідомили у прес-службі ОДА.

«Виділити 700 тис. гривень для надання допомоги сім’ям семи осіб, які загинули внаслідок терористичного акту, що стався 20 січня 2018 року на території Ісламської Республіки Афганістан», – сказано у тексті документу.

По 100 тисяч гривень на кожну родину будуть виділені з резервного фонду державного бюджету для Міністерства інфраструктури, а також Київській, Кіровоградській, Луганській, Миколаївській, Хмельницькій та Чернівецькій облдержадміністраціям.

Нагадаємо, ввечері 20 січня у столиці Афганістану Кабулі група озброєних бойовиків ісламістського руху «Талібан» напала на готель Intercontinental на заході міста. У готелі лунали вибухи та постріли, а потім сталася пожежа. За останніми офіційними даними, внаслідок атаки загинуло щонайменше 18 людей, 14 з яких іноземці.

Серед загиблих – співробітники кропивницької авіакомпанії «УРГА» Валерій Кардаш й Олександр Дікий та стюардеса компанії «Українські крила» Катерина Пасенчук, яка родом з обласного центру.